در این مقاله قصد داریم برای طراحی و ساخت غرفه نمایشگاهی به بیان اصولی ترین و خلاقانه ترین روش های غرفه سازی نمایشگاه بپردازیم. مسلماً بعد از فاکتور طراحی معماری اولیه، مهمترین فاکتور گرافیک مناسب برای غرفه می باشد. پیشرفت تکنولوژی باعث آسان تر شدن طراحی های گرافیکی شده. اما هر شخصی نمی تواند از این ابزار برای طراحی و نمایش غرفه نمایشگاه به روش اصولی و کاربردی استفاده کند. هنگامی که برای طراحی بصری غرفه دست به طراحی زده می شود، باید طرح اصلی حاوی تصاویر و پیام های ساده و مرتب باشد.
حال به ۵ عنصر اصلی و ضروری برای غرفه بصورت فصل خواهیم پرداخت:
– جنبه دیداری
– عنوان کسب و کار
– شرح خدمات و محصولات
– نام و لوگوی کسب و کار
– وبسایت اینترنتی
۱ – گرافیک غرفه را با دقت و حساسیت انتخاب کنید.
استفاده از تصاویر ساده، واضح و با کیفیت تاثیر بسزایی در ارائه و فروش دارند. تصاویر هنری، پیچیده و اسرارآمیز زیبایی خاص و ویژه ای دارند اما ممکن است باعث انحراف پیام شما و گیج شدن مخاطب شود.
در حد توان از تصاویر ساده استفاده کنید. همیشه زیبایی و القای پیام با سادگی آن تاثیرپذیر تر است. با کمی جستجو و خلاقیت می توانید طرح های گرافیکی زیبا و منحصر بفرد برای غرفه مهیا سازید.
۲ – برای ماندگاری هنوان در ذهن مخاطب، راه آسان و ساده انتخاب کنید.
برای استفاده از کلمات و جملات، آن ها را با دقت و حساسیت انتخاب کنید. این جملات باید کوتاه و روشن باشند.
در بدترین حالت ممکن است بازدیدکنندگان بدون توجه به شما از کنار غرفه رد شوند و به مسیر خود ادامه دهند. شما این شانس را خواهید داشت تا با تدارک و ایجاد جملات تاثیرگذار و گرافیک مناسب باعث جلب توجه آن ها شوید تا حداقل لحظه ای برای دیدن شما و کنجکاوی بایستند و مورد توجه قرار گیرید. همچنین محل قرارگیری عنوان ها و جملات مهم هستند. عنوان ها باید بزرگتر و جملات کوچکتر باشند. همینطور محل قرارگیری آن ها بر روی غرفه باید به گونه ای باشد تا از دورترین نقطه ی ممکنه ( چه داخل سالن و چه دورنمای غرفه های محوطه بیرونی) قابل مشاهده باشند.
انتخاب عنوان و متن نیز بسیار مهم است و وظیفه ی انتخاب آن باید به آگاه ترین فرد سپرده شود. یک متن آسان و ساده تاثیر بیشتری نسبت به متون سنگین و پیچیده دارند. همانطور که در برند ها و شرکت های بزرگ دنیا می بینیم از عنوان، جملات و شعارهای ساده و ساده استفاده می کنند.
۳ – در نوشتن شرح خدمات و محصولات خود دقت کنید.
بسیار مهم و ضروری است که توضیح و شرحی از خدمات و محصولات بنویسید که مشتری بتواند به راحتی آن را درک نماید. اکثر بازدیدکنندگان حوصله و رغبتی برای صرف وقت خود بمنظورخواندن متن های طولانی ندارند. اگر عنوان و گرافیک غرفه شما نظر آن ها را جلب نماید ممکن است بخواهند متن یک یا دو خطی از شرح خدمات شما را بخوانند.
سعی کنید جملات را کوتاه و مختصر نگه دارید و تعداد کلمات استفاده شده را بشمارید و متون طولانی را کاهش دهید. همچنین از نقاط و شمارشگرهای موارد در متون استفاده کنید، پیام و متن را کوتاه نگه دارید، آن را خیلی فنی و تخصصی ننمایید و بدانید که طبق ضرب المثل معروف : کمتر بیشتر است.
اگر تبحری در نگارش و تدوین متون ندارید می توانید از دوستان و آشنایانی که در زمینه های ادبی و نگارش آشنایی دارند استفاده کنید.