طراحی دکوراسیون اداری

در طراحی دکوراسیون اداری و تجاری موضوعاتی مطرح می‌شود که تفاوت‌های زیادی در طراحی دکوراسیون خانه‌های مسکونی و واحدهای تجاری دارد. یک طراح دکوراسیون بصورت تخصصی باید نکات مربوط به اینگونه طراحی‌ها را در نظر داشته باشد و در طراحی‌های خود استانداردهای طراحی داخلی اداری را بخوبی لحاظ کند.

علاوه بر آن طراحی‌های مرسوم که عموماً بدون مطالعه و بر اساس یکسری استانداردهای طراحی دکور دفتر اداری توسط طراحان انجام می‌شود با هدف جلب رضایت کارفرما و تقریباً قابل مشاهده در کارهای دیگر می‌باشد. لذا توجه به المان‌های تاثیرگذار بر ناخودآگاه مشتری، هویت برند و اهداف سازمانی یک کسب و کار پیش نیاز شروع طراحی می‌باشد.

طراحی دکوراسیون اداری آگرین

در مطالعات، علاوه بر موضوعات نام برده شده، باید به عوامل مختلفی چون زمینه‌کاری کسب و کار، روحیه کاری پرسنل سازمان، استراتژی و اهداف سازمانی شرکت، شخصیت و روحیات مهمانان و ارباب رجوع سازمان و نیازهای پنهان و آینده کسب و کار توجه شود.

خدمات طراحی دکوراسیون اداری و تجاری آگرین

شرکت آگرین افتخار دارد با بیش از دو دهه فعالیت در زمینه مشاوره، طراحی، ساخت و اجرای دکوراسیون دفاتر اداری خدمات تخصصی را در این زمینه به مشتریان خود ارائه دهد. تیم طراحی دکوراسیون اداری با بهره‌گیری از متد مدیریت نسل چهارم و مطابق با اصول نورومارکتینگ – بازاریابی عصب پایه کلیه طرح‌های خود را با انجام مطالعات تخصصی، طراحی ویژه بر اساس نورومارکتینگ و عوامل تاثیرگذار بر ناخودآگاه مشتری و اجرای اصولی و استاندارد با کیفیت بالا ارائه می دهد.

خدمات طراحی دکوراسیون اداری و فروشگاهی

رعایت موضوعات اساسی مربوط به دکور دفتر اداری باعث اعتماد مشتریان، ایجاد حس آرامش و ایجاد تمایل به همکاری مشترک با شرکت می‌شود. در ادامه، این موضوعات را در این بخش بطور مفصل شرح خواهیم داد.

موضوعات مهم و تاثیرگذار در طراحی دکوراسیون دفتر کار

هویت برند شرکت

طراحی دکور دفتر کار اداری با استفاده از هویت برند اولین و اساسی‌ترین موضوع مورد مطالعه پیش از شروع طراحی می‌باشد. انجام مطالعات نورومارکتینگ و موثر بر ناخودآگاه در طراحی محیطی و المان‌های بصری و پنهان بسیار پیچیده است و نیازمند تخصص بالایی است که حداقل دو ماه برای این مطالعات زمان نیاز است.

شناسایی هویت برند: شناخت و درک هویت برند شرکت بطور کامل باید انجام شود. اگر هویت برند وجود ندارد باید با مطالعات و ایجاد استراتژی تخصصی آن را برای کسب و کار ایجاد کرد. با ایجاد هویت برند، المان‌های مختلفی نظیر لوگو، رنگ سازمانی، مفهوم کلی و اهداف سازمان مشخص می‌شود

بطور کلی هویت برند باید با مقررات و فلسفه کسب و کار همخوانی داشته باشد.

رنگ و متریال: انتخاب رنگ‌ها بر اساس هویت برند اهمیت دارد. مثلاً اگر برند شما مدرن است، از رنگ‌های  خنثی استفاده کنید. متریال مورد استفاده نیز باید با ارزش و کیفیت برند همخوانی داشته باشد. استفاده بجا از متریال چوبی و آهنی تاثیرات متفاوتی بر فضا و احساس مخاطب دارد.

مبلمان و تزئینات: مبلمان و تزئینات دفتر باید با هویت برند هماهنگ باشند. مثلاً اگر برند شما مدرن است، از مبلمان و تزئینات مدرن استفاده کنید. نمایش لوگو و المان‌های متناسب با هویت برند بر روی دیوارها یا مبلمان نیز می‌تواند برند را تقویت کند.

سبک های معماری

ماموریت شرکت

برای مطالعه نحوه طراحی بر اساس ماموریت شرکت با علم نورومارکتینگ در طراحی دکوراسیون اداری، موارد زیادی وجود دارد که به آن‌ها می‌پردازیم:

تحلیل ماموریت شرکت: ابتدا ماموریت شرکت را مورد بررسی قرار دهید. ماموریت شرکت عبارت است از هدف اصلی و ارزش‌هایی که شرکت برای خود تعیین کرده است. مطالعه ماموریت شرکت به شما کمک می‌کند تا هدف‌گذاری در طراحی دکوراسیون را با توجه به ارزش‌ها و هدف‌های شرکت انجام دهید.

تطابق ارزش‌ها و اهداف با هویت برند: هویت برند شرکت باید در طراحی اداری تأکید شود. از رنگ‌ها، نورپردازی، مبلمان و دکوراسیون مناسب برای هویت برند استفاده شود. ایجاد فضاهایی که با هویت و ماموریت شرکت همخوانی دارند، تجربه مثبتی را برای کارمندان و مشتریان ایجاد می‌کند.

طراحی دفاتر اداری

استفاده از تکنولوژی: تکنولوژی‌های مدرن مانند هوش مصنوعی برای خلق  ایده نیز می‌تواند در طراحی مؤثر باشد. استفاده از تکنولوژی‌های هوشمند در ایجاد فضاهایی که با ماموریت شرکت هماهنگی دارند، تجربه مشتری را بهبود می‌بخشد.

مطالعه آینده‌کاری و استراتژی توسعه شرکت

برای طراحی فضاهای اداری با توجه به نیازهای آینده، می‌توان از روش‌های آینده‌پژوهی و استراتژی‌های توسعه استفاده کرد. مطالعه نیازهای پنهان و نیازهای آینده در جهت توسعه در این مورد بطور خاص مهم است.

آینده‌پژوهی –  Futurology: مطالعه آینده‌پژوهی کمک می‌کند تا تحولات و روندهای آینده را پیش‌بینی و در بازارهای پرآشوب بهترین راه‌حل و استراتژی را پیاده‌سازی کرد. با مطالعه مقالات، کتب و گزارش‌های مرتبط می‌توان الگوها و روندهای آینده را پیش‌بینی و در طراحی، فضای احتمالی آینده کسب و کار را لحاظ کرد.

استراتژی توسعه – Development strategy: برای طراحی فضاهای اداری با توجه به نیازهای آینده، استراتژی توسعه شرکت مورد بررسی قرار می‌گیرد. تحلیل محصولات و خدمات آینده، نیازهای مشتریان و تغییرات بازار باید در نظر گرفته شود.

تفکر استراتژیک – Strategic thinking : تفکر استراتژیک کمک می‌کند تا از طریق تحلیل و برنامه‌ریزی، به بهترین راه‌حل‌ها برای طراحی احتمالی دکوراسیون آینده کسب و کار رسید.

تعیین اهداف، تحلیل SWOT، تعیین استراتژی‌های رقابتی و تدوین برنامه‌های عملیاتی از جمله مراحل تفکر استراتژیک هستند که صاحبان کسب و کار کلیات آن‌ها را در اختیار طراح قرار می‌دهند. با ترکیب آینده‌پژوهی، استراتژی توسعه و تفکر استراتژیک، می‌توان طراحی دکوراسیون را با توجه به نیازهای آینده بهبود بخشید.

تفکر استراتژیک در طراحی دکوراسیون

درک درست از نقاط کور، کانونی و نقاط حساس فضا و طراحی بر اساس آن نقاط

نقاط کور، کانونی و نقاط حساس در دکوراسیون اداری نقاطی هستند که تأثیر زیادی بر تجربه کاربران در فضا دارند.

نقاط کور – Blind Spots : نقاط کور، مناطقی در فضا هستند که کمتر توجه می‌شوند یا از دید کاربران خارج می‌مانند. در طراحی ، اجتناب از قرار دادن عناصر مهم در نقاط کور ضروری است. مثلاً با قرار دادن یک گلدان در نقطه کور یک اتاق کار ممکن است تجربه حسی کاربران را تحت تأثیر قرار دهد.

نقاط کانونی – Focal Spots : نقاط کانونی، نقاط مرکز توجه در یک فضا هستند. آن‌ها اولین مکان چشم‌انداز بینندگان در ورود به هر مکان هستند. ایجاد نقاط کانونی مناسب در طراحی دکوراسیون اداری می‌تواند تأثیر زیبایی، تعادل و تجربه کاربری را ارتقا بخشد. مثلاً نمایش چشم‌انداز از پنجره، شومینه، قفسه‌های داخلی، آثار هنری یا سقف‌های کاذب می‌توانند نقاط کانونی مناسب باشند.

نقاط حساس – Sensitive Spots : نقاط حساس، مناطقی هستند که تأثیر زیادی بر تجربه مخاطبان و کارمندان دارند. مثلاً محل قرارگیری میز کار، صندلی‌ها، نورپردازی و تنظیم میزها. در طراحی دکوراسیون، توجه به نقاط حساس برای ایجاد فضاهای کاری موثر و راحت استانداردهایی وجود دارد که باید لحاظ شوند.

نقاط کور و کانونی و حساس در دکوراسیون اداری

درک درست از المان‌های ناملموس برند و تاثیر آن بر طراحی

المان‌های ناملموس برند، ابزاری هستند که از طریق حس‌ها و تجربه‌های زیرآگاهی، تاثیر مستقیم بر تصویر و شناخت برند در ذهن کارمندان و مشتریان دارند. برخی از این ابزار شامل رنگ‌ها، نورپردازی‌ها، الگوهاو طرح‌های ساده و تاثیرگذار هستند که اولاً مطابق با هویت برند کسب و کار و دوم ایجاد حس مثبت و تاثیرگذار بر ذهن مخاطب باشند.

در طراحی دفاتر، ایجاد ارتباط با ذهن کارمندان و مشتریان به برند ارزش افزوده می‌دهد.

 

مکان یابی منشی و طراحی سالن انتظار جهت ایجاد حس آرامش مشتری قبل از برگزاری جلسات

طراحی در این موارد باید با احتیاط و مطالعه، بدرستی انجام شود تا تجربه منفی از حضور مشتری در شرکت ایجاد نشود.

همچنین در طراحی فضای سالن انتظار انتخاب رنگ‌های آرامش‌بخش مانند آبی، سبز یا خاکستری برای دیوارها و مبلمان، استفاده از صندلی‌های راحت با پشتی بلند و پشتی برای حفظ حریم خصوصی و ایجاد فضاهای سبز با گلدان‌ها و گیاهان آپارتمانی و وجود المان‌های مطابق با هویت برند بسیار ایده‌آل هستند.
بطور معمول منشی باید در محلی قرار گیرد که دسترسی به اطلاعات و افراد مختلف داشته باشد و  باید نزدیک به محل ورود باشد تا مشتریان به راحتی به او دسترسی داشته باشند.

طراحی اتاق مدیریت بر اساس روانشناسی رنگ‌ها

رنگ‌ها نقش مهمی در ایجاد فضا و تأثیر بر روحیه افراد آن محیط دارند. برای طراحی اتاق مدیریت با توجه به روانشناسی رنگ‌ها و همچنین درک هویت برند، موارد مهمی باید درنظر گرفته شوند.

رنگ‌های اصلی برند : باید رنگ‌های اصلی برند شناسایی شوند. این رنگ‌ها معمولاً در لوگو و هویت برند استفاده می‌شوند. از این رنگ‌ها برای جزئیات مهم مانند دیوارها، مبلمان، پرده‌ها و زیرساخت‌ها می‌توان استفاده کرد.

طراحی دکوراسیون اتاق مدیریت

رنگ‌های مکمل برند : رنگ‌های مکمل برند، رنگ‌هایی هستند که با رنگ‌های اصلی برند ترکیب می‌شوند. انتخاب رنگ‌های مکمل برند برای جزئیات کوچک‌تر مانند لوازم تزئینی، کمد‌ها و زیرساخت‌ها می‌تواند هماهنگی بین طراحی و هویت برند را تقویت کند.

روانشناسی رنگ‌ها : در طراحی اتاق مدیریت، رنگ‌ها بر اساس روانشناسی خودشان تأثیر می‌گذارند. بطور مثال آبی، آرامش و اعتماد را القا می‌کند؛ قرمز، انرژی، قدرت و اقتدار را نمایش می‌دهد و سبز، تعادل و آرامش را به فضا می‌آورد.

سبک طراحی : باید توجه داشت که سبک طراحی دکوراسیون کسب و کار کدام است. همان سبک باید در اتاق مدیریت با استفاده از متریال، رنگ‌بندی، نورپردازی و مبلمان لحاظ شود. سبک‌های مرسوم در طراحی ها سبک مینیمال، کلاسیک، نئوکلاسیک و مدرن هستند.

توجه به نورپردازی: نورپردازی مناسب نیز تأثیر زیادی بر روحیه مدیران و آرامش آن‌ها دارد. نورهای طبیعی و مصنوعی با دقت انتخاب شوند. نورهای گرم و طبیعی به اتاق مدیریت دل‌بازی و آرامش می‌بخشند.

خرید درست لوازم و تجهیزات اداری بر مبنای فضا یا طراحی اختصاصی بر اساس پلان اتاق‌ها

برای خرید لوازم و تجهیزات اداری بر اساس فضا یا طراحی اختصاصی، ابتدا باید فضای اتاق‌ها تحلیل شوند. این شامل ابعاد، نورپردازی، ترتیب میزها، دیوارها و مکان‌های عمومی و اختصاصی است. بر اساس این تحلیل، نیازهای لوازم اداری تعیین می‌شوند.

این شامل صندلی‌ها، میزها، کمدها، تخته‌ها، لوازم تحریر و دیگر ابزارهای مورد نیاز است. تجهیزات اداری باید مرتبط با سبک طراحی باشند تا تعارضی بین هویت برند و طراحی پیش نیاید.

طراحی اختصاصی دکوراسیون دفتر کار

طراحی بهترین تجربه مشتری حین حضور در دفتر

ابتدا، باید تجربه مشتری را به عنوان یک اولویت مهم در نظر گرفت. تمرکز بر تجربه مشتری کمک می‌کند تا مشتریان را وفادار نگه داشت. همکاری با واحد برند شرکت (در صورت وجود) برای تطابق طراحی با هویت برند و ارائه تجربه یکپارچه به مشتریان مفید است.

طراحی داخلی و معماری مناسب برای فضا استفاده می‌شود. این مورد شامل انتخاب رنگ‌ها، نورپردازی، مبلمان، دکوراسیون و تنظیم میزها و صندلی‌ها می‌شود. ترتیب میزها، ایجاد فضاهای باز و خصوصی، و توجه به جزئیات کوچک مانند گلدان‌ها و تزئینات نیز مهم است.

تجهیزات الکترونیکی و استفاده از تکنولوژی‌های مدرن (مانند تجهیزات ویدئوکنفرانس، سیستم‌های صوتی و تصویری) به مشتری کمک می‌کند تا فضاهای کاری مناسب برای تبادل اطلاعات و همکاری را درک نماید.

تجربه مشتری شامل احساسات و تجربیات زیرآگاهی است. توجه به احساسات مشتری و ایجاد فضاهای دل‌باز و آرام‌بخش می‌تواند تجربه مثبتی را برای آنان ایجاد کند. همچنین، ایجاد مکان‌های استراحت، فضاهای سبز و ارائه خدمات مثل قهوه و دمنوش نیز به تجربه مشتری افزوده می‌شود.

جمع بندی

در طراحی دکوراسیون اداری و تجاری موضوعات و موارد مهمی باید در نظر گرفته شوند که نیازمند مطالعه و تخصص در زمینه‌های مختلف است.

برخی از این مطالعات در رابطه با مطالعه هویت برند کسب‌و‌کار، انواع سبک های طراحی، مطالعه المان های ناملموس برند، اهداف و ماموریت کسب و کار، رنگشناسی، نورپردازی، علوم شناختی، روانشناسی، شناخت و انتخاب درست تجهیزات اداری و مبلمان اداری، مطالعات آینده پژوهی و مطالعات تخصصی طراحی دکوراسیون مطابق استانداردهای جهانی و همینطور نیاز داخلی است.

شرکت نگاه سبز آگرین با سال‌ها تجربه در این زمینه کلیه مطالعات و اجرائیات را بطور تخصصی و بر اساس اصول مدیریت نسل 4 – نورومارکتینگ به مشتریان خود ارائه می‌دهد.

از مهمترین تاثیرات پیاده سازی سیستم نورومارکتینگ در طراحی می توان به بازدهی بالا، افزایش راندمان کاری پرسنل، استفاده بهینه از فضا و بودجه شرکت و ایجاد تاثیر مثبت بر تجربه مشتریان یک کسب و کار نام برد.

جهت مشاوره و سفارش با کارشناسان ما در آگرین تماس حاصل فرمائید.

درخواست مشاوره رایگان

جهت دریافت خدمات مشاوره رایگان و تماس کارشناسان ما در دپارتمان تخصصی دکوراسیون اداری، با تکمیل فرم زیر و انتخاب “دپارتمان طراحی دکوراسیون اداری و فروشگاهی” در کوتاه ترین زمان، درخواست خود را ثبت نمائید.