تاثیر پرسنل غرفه در نمایشگاه
بازاریابی در نمایشگاه، کار بسیار سخت و یا خیلی آسان نیست. ایستادن در غرفه بمدت طولانی و جمع آوری اطلاعات بازدیدکنندگان و گفتگو با مشتریان از سخت ترین قسمت های شرکت در نمایشگاه می باشد. اما نتیجه ای که بر روی موفقیت حضور در نمایشگاه می گذارد کاملاً توجیه پذیر است. در کنار ساخت و مدیریت غرفه نمایشگاهی، حضور پرسنلغرفه بسیار ضروری و اجتناب ناپذیر است. وظیفه پرسنل غرفه و غرفه دار بسیار حساس و دقیق است و نیازمند توجه و انتخاب درست آنها می باشد.
افراد درست را انتخاب کنید
بسیاری از شرکتها به این موضوع بدرستی توجه نمی کنند به همین دلیل حداقل ۶ نفر از ۱۰ نفر پرسنل غرفه کارایی و بازدهی ندارند و بدرستی انتخاب نشده اند. کارکنان غرفه بزرگترین دارایی یک غرفه به حساب می آیند. که باید ترکیبی از افراد دارای مهارت پاسخگویی، دارای کاریزما، مهارت فن بیان و ارائه توضیحات به مشتری و دانش کامل و مسلط باشند. رفتار آنها باید دوستانه، هوشمندانه و آگاهانه باشد. باید بگونه ای برای کار خود انرژی بگذارند که احساس تعطیلات را القا نکنند و کارایی حداکثری داشته باشند. اگر دارای شخصیت درونگرا و خجالتی باشند نمی توانند موفقیت مورد نیاز را برای کسب و کار کسب بنمایند.
برنامه ریزی دقیق و انتظارات از افراد
بسیاری از پرسنل غرفه متاسفانه قبل از برگزاری نمایشگاه برای ارائه و فروش آموزش داده نمی شوند. نمایشگاهها مکان خوبی برای فروش و بازاریابی در کسب و کار می باشند. یک کارشناس فروش و بازاریابی معمولی ممکن است در نمایشگاه در حد معمول با امتظار کم باشد. اما کسی باید در غرفه بایستد که علاوه بر آشنایی با مباحث فروش و بازاریابی، بتواند یک جلسه یکساعته را برای توضیح و فروش یک محصول یا خدمات برنامه ریزی و اداره کند.
در زمان برگزاری یک رویداد یا نمایشگاه، صدها نفر به عنوان غرفه دار و پرسنل غرفه در آن شرکت می کنند. رقابت بین آن ها برای جذب مخاطب و بازدیدکنندگان بسیار تنگاتنگ و رقابتی است. از اینرو موفقیت با آنهایی است که از نیروی کارآزمودهتر و بهتری استفاده می کنند. پرسنل ماهرتر در فرآیند پاسخ دهی و ارائه سریعتر و مسلط تر هستند بنابراین تعداد بازدیدکنندگان بیشتری را می توانند اداره کنند. از این نکته نیز نباید غافل شویم که طراحی غرفههای نمایشگاهی و گرافیک آن اولین چیزی است که نظر بازدیدکننده را برمی انگیزد.