انواع غرفه

نمایشگاه‌ها محیطی مناسب برای ترویج و توسعه کسب و کار در کنار همکاران و دیگر فعالان در صنعت موردنظر می‌باشد. غرفه نمایشگاهی وسیله اصلی آن برای رسیدن به اهداف شرکت است که دارای شکل و گرافیک خاص خود برای کاربرد و اهداف مختلف ساخته می‌شود. غرفه‌های نمایشگاهی دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام استانداردها و جزئیات خاص خود را دارند. انواع غرفه های نمایشگاهی بسته به جانمایی و پلن سالن انتخاب و طراحی و ساخته می‌شوند. از ویژگی‌های انواع غرفه های مختلف می ‌توان به شکل، متریال سازه، گرافیک و سبک اشاره نمود. در خصوصیات گرافیکی و ظاهری غرفه، انعطاف زیادی وجود دارد تا غرفه به شکل و ظاهر موردنظر برسد. مانند استفاده از رنگ سازمانی برای ناحیه دیوارها و سقف غرفه، استفاده از پوسترها، لایت باکس‌ها و بنرهای گرافیکی زیبا در غرفه و بسیاری موارد ظاهری دیگر.

انتخاب روش

ایده‌های بسیاری برای ساخت و تجهیز غرفه وجود دارند که هر کدام می‌تواند به تنهایی تاثیرات بسیاری بر نحوه اداره غرفه و تجهیز آن داشته باشد. بطور مثال استفاده از پوسترهای گرافیکی سراسری مخصوص غرفه‌های display و رپید یا به عبارتی غرفه‌های مدولار بجای استفاده از رنگ و پوشش‌های پردردسر و ثابت. لازم به ذکر است که غرفه‌های دو طبقه جزء انواع غرفه حساب نمی‌شود بلکه قابلیت اضافه‌ای است که غرفه‌دار به غرفه‌ساز سفارش می‌دهد.

دسته بندی حالات غرفه

انواع غرفه بر اساس تعداد دیوارها و سمت و جهت غرفه دسته بندی می‌گردند که در حالت‌های مختلف مدولار یا پیش ساخته و خودساز ساخته می‌شوند. حالت‌های پیش ساخته یا خودساز نیز بر اساس بودجه درنظر گرفته شده برای غرفه و اندازه مساحت غرفه انتخاب می‌شود. بنابراین نگرانی برای انتخاب و طراحی غرفه‌های نمایشگاهی از جانب شرکت‌کننده وجود نخواهد داشت. انواع غرفه‌ نمایشگاهی در قالب‌های یک طرف باز، دو طرف باز، سه طرف باز(شبه جزیره) و جزیره می‌باشند.

انواع غرفه

انواع غرفه کدامند؟

غرفه یک طرف باز غرفه‌ای است که تنها از یک ضلعش باز است و از سه طرف دیگر با دیوار محصور شده و معمولاً در حاشیه و دور تا دور سالن نمایشگاهی قرار می‌گیرند. غرفه دو طرف باز نیز دو طرف دیوار دارد و از دو طرف دیگر باز است و محل رفت و آمد بازدیدکنندگان به داخل غرفه می‌باشد. دیوارهای این غرفه می‌تواند در دو ضلع کنارهم یا دو ضلع روبروی هم باشند. غرفه سه طرف باز که به آن‌ها شبه جزیره نیز می‌گویند دارای یک دیوار است و رفت و آمد بازدیدکنندگان از سه سمت آن انجام می‌پذیرد. غرفه جزیره نیز همانطور که از اسمش پیداست غرفه ایست که دیوار بیرونی ندارد و از هر چهار طرف غرفه رفت و آمد بازدیدکنندگان انجام می‌گیرد. در این غرفه‌ها المان‌های غرفه در وسط غرفه مجتمع می‌شوند و اکثراً مختص غرفه‌های بزرگ و واقع در وسط سالن نمایشگاه می‌باشد.
نکته‌ای که غرفه‌داران قبل از انتخاب نوع غرفه خود باید توجه داشته باشند انتخاب مکان مناسب برای غرفه نمایشگاهی خود در نمایشگاه است. در ابتدا باید پلان سالن نمایشگاهی دریافت و مکان غرفه مشخص گردد سپس برای سفارش جانمایی و سفارش غرفه به غرفه‌ساز نمایشگاهی اقدام گردد.
تهیه و تدوین : نگاه سبز آگرین