برای شرکت در نمایشگاه سرمایه گذاری های زیادی بر روی ساخت و برپایی غرفه انجام می گیرد. این هزینه ها تنها مالی نیستند بلکه در زمان و انرژی حضور در نمایشگاه نیز صرف می شوند. در صورتی رضایت کامل از ساخت غرفه و حضور در نمایشگاه حاصل می شود که از اشتباهات مکرر و اجتناب پذیر دوری شود.
در زیر ۱۰ اشتباه مرسوم هنگام برپایی غرفه نمایشگاه ذکر شده:
۱- گرافیک غرفه باید مناسب باشد
اغلب شرکت ها در نمایشگاه ها خدمات خود را بیشتر با صفحه نمایش نشان میدهند. بسیار دیده شده که به گرافیک و نحوه نمایش خدمات بصورت فیلم یا اسلایدشو توجه نمی شود. همچنین غرفه باید نورپردازی اصولی و خوب داشته باشد. نورپردازی بد باعث تاثیر منفی در جذب مخاطب به محصولات و خدمات می شود.
۲- متن زیاد در غرفه تاثیر خوبی ندارد
هدف شما جذب بازدیدکنندگان برای مشاهده ی غرفه شما و ماندن در آن می باشد. استفاده از متون طولانی بر روی دیوارها یا صفحه نمایش باعث نمی شود تا بازدیدکننده تمام متن طولانی را بایستد و مطالعه کند. همچنین شما نمی توانید در متن های طولانی یک یا دو صفحه ای تمام رزومه و زمینه کاری خود را توضیح دهید.
۳- از قبل بازدیدکنندگان را آماده سازید
شما یک غرفه عالی دارید و برای جذب بازدیدکنندگان آماده هستید. بازدیدکنندگان کجا هستند؟ چرا غرفه شما شلوغ نیست؟ برای حضور در نمایشگاه چه برنامه ای داشتید؟ پیشنهاد می شود مشتریان خود را با استفاده از شبکه های اجتماعی و خبرنامه های الکترونیکی نسبت به ظاهر تجارت خود آماده سازید. سعی کنید قبل از شروع نمایشگاه برای محصولات یا خدمات جدید خود زمزمه بین مشتریان تولید کنید. برای مخاطبانی که تا بحال با شما کار نکرده اند، دعوت نامه بفرستید.
۴- جملات و صحبت های با پرسنل را از قبل تمرین نکنید
در غیر اینصورت پرسنل حاضر در غرفه بجای تعامل و صرف انرژی با بازدیدکننده، می نشیند و برای صحبت انرژی صرف نمی کند. انتخاب پرسنل برای حضور در غرفه باید دقیق باشد. ببینید اهل بازی و استفاده مکرر از گوشی و وسایل الکترونیکی خود، هنگامی که بازدیدکنندگان در رفت و آمدند، هستند یا خیر؟ پرسنل خود را با حساسیت و در صورتی که به خوبی شما یا بهتر از شما هستند انتخاب
۵- درک نکردن صحبت های مخاطب
هنگام صحبت با بازدیدکننده و مخاطب خود آرامش خود را حفظ کنید و از استرس دوری کنید. متوجه نشدن صحبت های مخاطب و نیاز های او بدلیل های استرس یا هیجان زدگی باعث دفع آنها می شود. از زبان بدن و نکته بینی در صحبت استفاده کنید. شما نیاز به درک کامل صحبت های مشتری دارید پس رو در رو و مسلط به گفتگو بپردازید.